0

Kjærlighet har ingen grenser verken i bøker,filmer eller virkeligheten.Hjernen har ikke fått jobben til å velge hvem vi faller for,det har hjertet.Eller forfatteren som skriver.

At to ungdommer møttes på en støttegruppe og faller for hverandre kunne ha skjedd.Boken er utrolig realistisk. Tenker du deg om kunne litt av innholdet i boken ,lignet på noe som kan skje i virkeligheten.Så søtt det hadde vært hvis det fantes et par som Hazel og Augustus i virkeligheten  ...Herregud.

Det virker som boken har blitt populær, når den er skrevet har jeg ikke noen oversikt over. Ikke bare i Norge virker det som folk liker den,men store deler av verden også. Om jeg ikke hadde sett traileren til filmen, skulle boken og forfatteren vært to fremmende saker. Under både filmen og boken ble det både latter og tårer ....at det er mulig å gråte så mye av en historie! Boken,for å ikke glemme filmen. Begge anbefales på det sterkeste! 

Innholdet i boken : Hovedpersonen i boken er en 16 år gammel jente ,som fikk kreft som 13 åring.Hun blir tvunget til å gå på en støttegruppe av sine foreldre. Allerede på sitt andre møtte, løper hun inn i en fyr. En fyr hun sent vill glemme,hennes livs kjærlighet ...

Nesten litt rart hvort fort dagene har gått. Det er bare to dager igjen...TO HELE DAGER! Timene går egentlig veldig fort, tror bare jeg skal dø av kjedsomhet.

Har du lest boken ,hva syns du? 

 Innlegget ble skrevet 12.07.2014 klokken 23:51

0

Et langt besøk hos farmor, en overnatting og et Oslo besøk alt unnagjort på en uke.Under Oslo turen stakk vi innom tre museer, Holmenkollen ,en liten innsjø og Starbucks selvfølgelig.Etter at tre dager hadde gått, forsatte ferden til en venninne. Vi dro først på kino,så hjem til henne.Her sitter jeg da, hjemme med kakao og ser på Sons Of Anarchy etter en koselig uke med venner og familie.Venter på at mormor og morfar skal komme ,gjør jeg også!

Har dere gjort noe spesielt? 
Innlegget ble skrevet 07.07.2014 klokken 15:49

0

Koselig å være hos farmor igjen og møte noen familiemedlemmer. Min lillesøster skulle egentlig  alene til farmor, men jeg hengte meg på. Veien ned til farmor , stoppet vi en del ganger. Mamma skulle på møte , så en del venting i bilen ble det. Et besøk på graven til pappa og farfar, ble det rett før mamma kjørte oss til farmor. Planene for i morgen er antageligvis å bli med  noen i familien  til Oslo. FRAPPE HERE I COME!  

Hva syns dere om Frappe og Oslo? Innlegget ble skrevet 01.07.2014 klokken 20:46

2

Innlegget ble skrevet 01.07.2014 klokken 09:26

0

Kaker og søtsaker er egentlig ganske like som mennesker. Kommer i alle former ,farger og smaker. Alle har enten en eller flere ting ,som gjør dem spesielle.Noen er annerledes og mer tøffe, andre er helt normale. Baking er ikke alltid enkelt, men for det meste morsomt.Oppskriftene på nettet bruker å ha overskrifter som "verdens beste ...." ,det er ikke alltid den overskriften har rett. Brownies er nok min favoritt, derfor lagde jeg på Brownies muffins. Gjett hvilken overskrift det var? Jo ,nettopp "Verdens beste Brownies muffins".  Hun som skrev oppskriften , hadde ikke helt rett men heller ikke feil. De var utrolig gode, ikke verdens beste. Anbefales absolutt , har du lyst å prøve den ut finnes oppskriften  her. 

Innlegget ble skrevet 01.07.2014 klokken 08:53

2

At noe skal skje hele tiden, er vanskelig å få til.Ferie eller ei , det er alltid ting som kommer til å være kjedelige. Selv når du ikke har noe å finne på. Lettere er det å kjede seg, enn å finne på noe.Fantasien min stopper opp og valget blir vanskelig i blant , derfor har jeg noen tips. Tips til dere, som trenger noen ideer.

Ta bilder og blogg - det er både kreativ og moro. Kanskje du tar bilder du får bruk for en annen gang?

Se på : en film ,en serie eller på Youtube - Trenger du litt underholdning, men er for lat for å finne på noe? Da passer det fint å bare slappe av og se på : en film ,en serie eller på Youtube.  

Topp tre serier som anbefales: Breakout kings, Falling skies og Friends.

Topp tre filmer:  Walking tall, 10 Things I hate about you og White house down.

Topp 9 Youtubere du bør ta en titt på: Shane Dawson, Shanna Malcolm , Taylor Oakley ,Troye Sivan  ,Marcus Butler , Connor Franta , Alfie Deyes , Superwoman og Pewdiepie.

Ring en venn - har du en telefon? Bruk den og spør enn venn om dere skal finne på noe , skrekkfilm maraton? Jentekveld/guttekveld? Dra en tur til stranden? Eller ta en tur på kjøpesenteret...osv.

Søsken- De fleste har søsken, finn på noe gøy med dem!

Lag mat - Alle er vel glad i å lage mat? Prøv deg på nye retter enten det er mat eller kaker! Blåbærpai , bringebærpai,brownies, muffins, oreokake , cupcakes og det bare fortsetter!

Kreativ - Dette er en bra måte og jobbe med hjernen, du kan være kreativ på så mange måter. Bare å velge og vrake , lag en scrapbook med gamle eller nye minner, tegn, mal ,ordne neglene, sy ,strikk, lag kort ..og sånn fortsetter  det .

Ny hårfrisyre - Lei av de gamle hårfrisyrene du bruker dag inn og dag ut? Har du litt tid til overs? Like gøy hver gang , man lærer seg en ny hårfrisyre. Kanskje du får bruk for den neste gang du skal bort, hvem vet? 

Hør på musikk og les en bok - Bra kombinasjon , men ikke like artig for alle.

Hva syns du? Har du flere tips, gjerne legg igjen en kommentar.


(bildet er tatt fra tumblr)


 

 

 

Innlegget ble skrevet 29.06.2014 klokken 17:45

0

Ekle,skumle og spennende.Skrekkfilmer er alt annet enn hyggelige, fylt med historie,blod, overnaturlige skapninger,mordere,drap og mysterier.Når du er svært skvetten ,passer ikke denne sjangeren noe særlig. Jeg som er det selv, bare elsker skrekkfilmer uansett. Gjennom de få årene jeg har sett skrekkfilmer ,har det blitt mye skriking. Noen ganger har jeg nesten kvalt meg selv med godis tilogmed. Ja,det går an det også! Folk bruker som regel ikke å like skrekkfilmer, iblant finner man noen som gjør det. Venninnen jeg overnattet hos i går elsker disse filmene like mye som meg,noe som er artig. Det ble da planlagt å ha skrekkfilm maraton fra fredag til lørdag. Dagen har da inneholdt MYE godis og filmer! 

 Liker du skrekkfilmer? 
Innlegget ble skrevet 28.06.2014 klokken 23:34

0

VG-lista var en tid tilbake (noen dager) og sommerferien har så vidt startet.Det meste vi gjør ,bruker ikke å være planlagt.Jeg bruker å  ta det som det kommer , eller planlegge kvelden før.Turen til Oslo,for å oppleve VG for første gang var ikke planlagt.Tilbringe ca. to dager i Oslo var heller ikke planlagt ,uansett var det nok den morsomste turen til Oslo jeg har vært med på. En venninne av meg har en bror som bor i Oslo , derfor endte det med at jeg, hun og en kompis overnattet i leiligheten hans. Planen ble å ta toget til Oslo og bussen hjem. Det ble ikke bare å oppleve VG for første gang , vi dro til et kjøpesenter, til Starbucks, shoppet og så på en skrekkfilm. De andre sa at skrekkfilmen var bra , er enig i det. Første fem minuttene av filmene var jo helt greie! 

Var dere på VG-lista? 


 

Innlegget ble skrevet 27.06.2014 klokken 15:41

2

Det blir kalt verdens største fly for en grunn, det var gigantisk.Trodde ærlig talt at det skulle være mindre folk, var mange flere en forventet.Gravd dypt etter informasjon om flyet ,er noe jeg ikke har gjort. Noe jeg fikk høre var at flyet er mellom 80-88 meter langt og at det var første gangen det var i Norge. Egentlig er jeg ikke så veldig flyinteressert , men dagen var ganske artig! 

Har sommerferien startet for dere? Innlegget ble skrevet 19.06.2014 klokken 16:51

4

Andre året på ungdomsskolen er snart over og det siste starter snart. Året har gått så fort, kan ikke vente med å bli ferdig med siste året. Skal bli artig å se hvor det neste steget fører og hvilken skole jeg ender opp på. Mange har tenkt å studere VG i Norge, noe jeg egentlig ikke har så lyst til. Har virkelig lyst å studere i utlandet, så får jeg muligheten tar jeg den. Det er en drøm,jeg har hatt lenge.Får man til å løse noen problemer og komme inn på en skole , kommer sikkert dette til å funke greit.Får jeg håpe. Læreren min hadde ordnet det slik ,at det ble avslutning og overnatting ved en sjø. I går møtte vi derfor opp på skolen  og syklet til stedet. På grunn av en amputert klasse ,ble vi ikke så mange elever.Overnattingen og avslutningen vart  vellykket! Været var fint , hvis man ignorerer at det blåste og var kaldt.Hele gjengen satt med dyner og tepper,selv om solen var fremme. Utover dagen kom foreldrene for å spise sammen med oss og dro hjem senere på kvelden.For min del og noen venner ble kvelden fylt med latter,mye godis og kortspill.De andre var ute og hadde det gøy ,mens vi satt inne i campingvognen hele kvelden og spilte kort.

Har dere vært med på en overnatting med klassen, eller gjort noe annet moro? 

 

 

Innlegget ble skrevet 17.06.2014 klokken 20:25

0

Hei! I dag er jeg på tur med klassen og kommer sikkert ikke hjem, før i morgen rundt kl 1-2 tiden. Får se om jeg får skrevet noe mer men , vi er ute i skogen. Håper dere får en fin dag , blogges!

Innlegget ble skrevet 16.06.2014 klokken 12:04

2

Innlegget ble skrevet 15.06.2014 klokken 13:59

2

En film....så mange følelser. Traileren hadde rett, du kommer til å både le og gråte. Gjennom de første tenårene til nå , har jeg vært ubeskrivelige mange ganger på kino.Med venner og familiemedlemmer. Når jeg har sett filmer , har  jeg nok felt noen tårer ganske ofte.  Tårene ble gjort til en elv i går kveld.Helt sikker på at jeg laget Niagarafossen på kinoen.Den ene scenene kunne gjøre at du gråter ,den andre kunne få deg til å le. Filmen var en berg og dalbane av følelser. Angrer bare litt på at jeg ikke tok med med flere servietter, for du kommer garantert til å gråte under filmen. Eller i mitt tilfelle, gråter du under hele filmen. 

Filmen handler om en jente som  er 16 år gammel ,men fikk kreft da hun var 13 år . Hun blir nesten tvunget  til å gå til en støttegruppe av foreldrene og legen sin. På sitt andre møte , løper hun inn i en fyr. En fyr hun sent vil glemme. Hennes livs kjærlighet....

Hva syns du om filmen? 

Innlegget ble skrevet 15.06.2014 klokken 13:18

2

- Håper språkreisen med EF kommer til å  være en helt fantastisk opplevelse.

- At karakterene mine blir bedre

-Får dra på flere konserter , helst med The Fooo og på VG-lista

-Se mine idoler maks 3 ganger eller mer hvis det er mulig

-Ta bildet ,få klem og snakke med en i The Fooo

-Snakke, få en klem, ta bildet og prøve seg på mitt kjendis crush

-Finne ut at jeg får studert VG i utlandet 

- Bli bedre på å tegne,blogge og andre ting som interesserer meg 

- Få svar på Twitter eller andre sosiale medier av kjendiser 

-Lage mitt  første ordentlige klesplagg
Har du noen ønsker som du håper blir oppfylt?

 

 

Innlegget ble skrevet 14.06.2014 klokken 23:54

0

It's my birthday,it's my birtday ,it's my birthday.....!

Min siste dag som fjortiz ,var i går.Nå starter en ny tid , med nye opplevelser. Både fylt av glede og skuffelse. Barn har ikke så mye å bekymre seg over ,det blir bare verre når du vokser.En del av meg syns det er gøy at tiden går, den andre vil være en liten unge for alltid. Håper dette året bringer mange fine minner og nye venner ,å gjør at noen av mine ønsker blir oppfylt. Som f.eks. å snakke og ta bilde med en av mine fire idoler, helst min kjendis crush Ogge. Blir fornøyd så lenge det er en av dem! Gaver fra Tyrkia har jeg fått, siden min lillesøster har vært der i en uke. Penger , øredobber og et minnekort har jeg også fått. For å ikke glemme DEN NYE THE FOOO CAPSEN JEG FIKK AV MORMOR OG MORFAR.OMG! 

Sangen Birthday av Will.i.am og Cody Wise , spilles på høyeste volum på stereoen.Mamma er ikke akkurat glad for det ,but It's my birthday. Planene for kvelden er å spise seg kvalm ,på godis og kaker. Senere blir det kino med en vennine , som sagt sa jeg at det ble på fredag. Planene ble endret så det blir i dag, gleder meg så mye!

Skal du noe gøy i dag ? 


(bildet er tatt fra weheartit, flere bilder kommer senere forresten.)


Innlegget ble skrevet 14.06.2014 klokken 12:55

2

Bra filmer og serier er vanskelig å finne.Enten er de dårlige eller suger ordentlig mye. I blant skiller noen seg ut , det er de som bruker å være best.Personer har sagt at jeg har en spesiell film- og musikksmak, helt siden tenårene startet . Sant det er det nok. Men "Normal is boring ,right?". Alle har sikkert problemer med å å finne en bra film/serie , uansett om det er til en overnatting eller lazy day.Dette er nok noe av det mest irriterende jeg vet om , når jeg først vill sette meg ned å se på en film eller serie. Finner jeg først en bra serie som har 3 sesonger , kan jeg sitte helt til jeg har sett alle episodene. Høres kanskje latterlig ut , men når den er ferdig tenker jeg "Hva skal jeg gjøre nå? Jeg føler meg så  tom." Haha. I know , stupid! Har mange andre serier og filmer som anbefales, i dag har jeg tenkt å anbefale to serier som er vedrt å se på.

Venner for livet / Friends - handler om en vennegjeng på 6 stykken, som bruker å henge sammen enten i hverandres leiligheter eller på  kaféen Central Perk.Serien er kanskje gammel , men den har da humor.  

Awkward - Hovedpersonen i serien er  Jenna Hamilton , gjennom serien får du følge med på livet hennes som er en stor røre. Hun går igjennom både negative og positive opplevelser. Uten og med venner, som alle andre. Problemene hun hadde fra før skulle man tro var nok , neida. Hun starter å dra inn gutter i denne røren, som kalles livet også.

  Har du sett noen av disse? Anbefaler du noen ? 

 


 (bildene er tatt fra tumblr.)
Innlegget ble skrevet 14.06.2014 klokken 00:06

0

Innlegget ble skrevet 13.06.2014 klokken 17:49

4

God morgen! Håper du sitter og nyter været ute.Det gjør nemlig ikke jeg...sitter i sofaen.Hehe. Selv starter formen å bli bedre , er ikke helt frisk enda.Det går ihvertfall riktig vei , enn forrige gang jeg skrev. En tidlig morgen ble det. Allerede klokken 7 våknet jeg ..."fun". Hadde ikke veldig mye å finne på , startet derfor med å tegne. Ikke noe seriøst bare noen få skisser. Planene mine for i dag er å slappe av , antageligvis sette meg å se på Glee /Friends eller The Walking Dead.
Ha en fin dag alle sammen!Har du tenkt å gjøre noe spesielt i dag?

Innlegget ble skrevet 12.06.2014 klokken 12:29

0

Håper alle har en fin kveld, det har nemlig ikke jeg. Formen blir bare verre og verre. Her kommer det berømte spørsmålet , jeg tenker veldig mye på. Hva vil du lese om på min blogg? Hva er mest interessant å lese om? Er det noe du syns jeg kan gjøre bedre? Gi gjerne kritikk. 
Innlegget ble skrevet 09.06.2014 klokken 21:48

0

Du kan regne med at det er lazy day , for meg i dag. Verken formen eller lysten er på sitt beste. Det som avgjorde om det ble lazy day i dag, eller ikke. Var åssen formen min er . To ord : Ikkje bra. Har da greid å løfte meg opp fra sengen , og spist. Tenkte jeg skulle svare på spørmål , fra spørsmålsrunden som var for en stund siden. Filmtitting blir det nok etterpå , hvis jeg ikke sovner. Håper dere er friske og har en fin dag. 

Har dere noen planer for i dag? 
Jobber du ? Ikke akkurat for øyeblikket.Ønsker meg virkelig en sommerjobb, så fort som mulig. Eller en jobb, som jeg kan dra til etter skolen. Tiden rekker bare ikke. I sommer blir jeg borte i ca. en måned og så skal jeg sikker noe mer som jeg ikke vet om enda. Før jeg drar får jeg besøk av mormor og morfar ihvertfall 2 uker. Etter sommerferien eller slutten av den,skal jeg til Liseberg for å se mitt favoritt boyband live, igjen.Lekser , venner og andre ting tar opp all min tid etter skolen. Derfor har jeg ikke prøvd å få en jobb, pluss at jeg er ganske ung. Noen steder tar sikker imot det , andre gjør det ikke. 

Hvor lenge har du blogga? Presis hvor lenge , er jeg ikke sikker på. Har ikke tatt bloggingen like seriøst som jeg gjør nå , målet er å blogge en gang eller mer hverdag. Flere blogger har jeg også hatt, denne har jeg tenkt å holde fast ved.Har nok blogget i 4-5 nå.

Hvorfor startet du å blogge ? Jeg startet å blogge fordi , jeg elsker å skrive og være kreativ. For å ikke glemme at jeg elsker å dele meningene mine med andre 

Leser du noen andre blogger ? En spesiell favoritt har jeg ikke , har forskjellige blogger som jeg tar en titt på nå og da.

Hva er favoritt sangen din?  Sanger finnes det ubeskrivelig mange av, derfor har jeg ingen favoritt her heller. Det er jo så mye rart å velge i mellom , så jeg  får jo flere favoritter.   Mine er nok alle sangene av The Fooo og waves.

Liker du å synge ? Når ingen er i nærheten , så selvfølgelig!

Hva gjør du på fritiden ? Blogger, gjør lekser, ser på film , er med venner / familien , trener og mye annet rart.

Hva er yndlingsfargen din ? Liker de fleste farger, har ingen favoritt.Måtte jeg ha valgt hadde det kanskje blitt blå.

Hva er yndlings dyret ditt ? Mitt yndlings dyr er nok...jeg har ikke en favoritt . Mine topp to yndlings dyr er en kiwi og en katt. Ja, kiwi er et dyr fra new zealand. DEN ER SÅ SØTTTTT! 
Innlegget ble skrevet 09.06.2014 klokken 16:47

2

I'm back! Tiden til å sitte ned ,uten noen avbrytelser har kommet. Turer,shopping ,skole og avhengigheter har tatt all min tid de siste dagene. Når muligheten kom tok jeg den, her sitter jeg.Og blogger. Stillheten i huset irriterer meg, det føles litt ensomt ut egentlig. Selv om huset er fylt med personer er det forsatt stille her. Lillesøstera mi er den som bruker å lage lyd, bråk , snakke høyt og le, nå er det helt omvendt. Alt er stille og litt kjedelig. En stund tilbake spurte bff'en hennes om hun ville være med på ferie, til Tyrkia. Tiden gikk ,og munnen på lillesøsteren min gikk i et. Hun hadde munndiarè og snakket om hva de har tenkt å gjøre på turen. Hvor i Tyrkia de skal, hvor de skal dra , hva de skal gjøre , hva de skal se på , hvilket hotell de skal sove på, maten  og for å ikke glemme guttene. Ja jeg vet, hun er ganske ung. Guttegæren har hun blitt , det startet for tidlig etter min mening men.Hun har da ihvertfall gledet seg utrolig mye til turen,det er ikke ofte vi er fra hverandre så det er litt rart. Håper hun får en fantastisk fin tur ,uten at noe kjipt skjer.

Har noen av deres søsken dratt på ferie enda? Eller skal de? 

Innlegget ble skrevet 06.06.2014 klokken 18:51

2

Har fri i morgen, da blir det blogging igjen!

Innlegget ble skrevet 05.06.2014 klokken 23:56

0

Forrige uke fikk jeg beskjed om at det skulle bli klassetur, til Børli. Selv hadde jeg aldri hørt om navnet, eller hva det var.Etter å ha fått svar på noen spørsmål,ga turen litt mer mening. I dag møtte jeg opp på skolen ,og satte meg på bussen. Klokken 08.45 dro vi , uansett om alle ikke hadde kommet seg på bussen.Litt teit spør du meg,men sånn var det. Ette tre kvarter stoppet bussen.For å komme frem til ditt Eidskogens mest kjente person bodde som barn ,måtte vi gå et lite stykke.Utsikten var helt utrolig, husene og naturen var bare et bonus til turen.Det var virkelig avslappende å bare stå der,og se på alt .Nesten litt sjalu på at han bodde der som barn, hadde vært et så fint feriested om sommeren. Utsikten var ikke nok  men været var fantastisk i tillegg. Dette gjorde bare stedet enda finere. Quiz, poesirunde og underholdning var ting som holdt oss opptatt.Ikke bare klassen min var der , men to andre. Til sammen ble vi 290 folk , både med lærere og elever.Klasseturen var grei nok. Den var kanskje litt kjedelig , men også spennende.Har du muligheten en gang så anbefales det å dra ditt , enten med foreldre eller besteforeldre.

Har dere vært på Børli? Hvor var din siste klassetur?

 

Litt kort fakta:

Den 8.desember 1918 i Eidskog ble en liten gutt ved navnet Hans Børli født. Han jobbet som både tømmehogger og forfatter , men er mest kjent som lyriker.Utgangspunktet i diktene hans var skogen og livet der, politikk og andre problemer som angst ,tro og død. Mange kjenner han bare som dikter og tømmerhogger men han var også forfatter. Han skrev både dikt,romaner ,noveller og skuespill. I 1989 26.august på Eidskogen døde han.

 

 

(Dette var før de andre klassene kom.) 
Innlegget ble skrevet 03.06.2014 klokken 16:11

2

Da er konfirmasjonstiden over for Rikkemor.Hun er en utrolig god venn, hun stiller alltid opp for meg når jeg trenger det.Ønsker henne derfor alt godt i fremtiden!

 Et bilde forteller mer enn tusen ord. //Nico


 
Innlegget ble skrevet 02.06.2014 klokken 22:42

0

Første jeg møtte når jeg kom på skolen, er en gråtende kontaktlærer. Læreren min er ikke den typen som gråter, hvis ikke noe er veldig alvorlig har skjedd. På grunn av at hun så trist ut fikk jeg en vond følelse i magen. Selv om hun var trist , smilte hun får å ikke gjøre oss mer urolige. Men hele klassen merket nok at noe var galt, uansett hva hun gjorde.Klassekameratene mine hadde satt seg og alle var inne i klasserommet, alt ble stille. Og så kommer meldingen. Meldingen om at en lærer har død. Ikke hvilken som helst lærer , men en av de beste noen gang.Hun var ikke bare den beste læreren, hun var snill,omtenksom og alt det positive du kan komme på! Ønsket om å få henne tilbake som lærer i norsk , ble knust. Kommer til å savne henne så utrolig mye , ingen fortjener å dø. 

Både lys,blomster og bilder stod litt overalt på skolen.Hvil i fred, kommer til å savne deg! Været har vært og er helt fantastisk. Er så varmt , og det hjalp ikke noe når vi skulle jogge langt i gymmen.  Men nå skal jeg kose meg med en film hos en vennine , så blogger litt senere. //Nico  

Innlegget ble skrevet 02.06.2014 klokken 18:02

2

Varme og sol. Is og bading.Nye opplevelser og venner, er noen ting jeg forbinder med juni.Det finnes selvfølgelig flere ord som kan brukes, men disse valgte jeg.Slutten på en måned betyr starten på en ny.Forrige måned, stormet forbi i høy hastighet.Både bra og dårlige ting skjedde, noen vil jeg helst glemme.Mens andre gjør jeg alt for å få oppleve igjen.Hukommelsen min er ikke den beste, du kan nesten si at jeg er glemsk og ung.Ting som jeg ser frem i mot huskes, og omvendt med kjedelige ting.Et bra eks. er lekser eller store prosjekt.Gleden over at det er juni , er stor. 

I mai , skjedde det så mye moro.Dette er de 6 beste tingene som skjedde i mai.

  • The Fooo  bestemte seg endelig for å komme til Norge. Og  mamma ombestemte seg , så jeg fikk lov til å dra for å se dem opptre.
  • Jeg er konfirmert og konfirmasjonstiden er over for min del.
  • Fikk min andre piercing i navlen.
  • Mamma fortalte at det 100% sikkert blir språkreise  med EF til sommerferien.BRIGHTON HERE I COME!
  • Fikk overtalt mormor og morfar  til å ta med meg til Liseberg den 23.august, for å få se The Fooo opptre. 
  • Fikk noen nye venner.

Hva husker du best fra mai?  //Nico ( Bildene er tatt fra Tumblr,Facebook,Weheartit og Google. )

 
Innlegget ble skrevet 01.06.2014 klokken 19:39

0

At det er helg har alle fått med seg, håper jeg.Ellers starter jeg å lure noe alvorlig.Selv om jeg ble ferdig denne uken, føler jeg at dette innlegget kommer litt sent.Uken som var gikk utrolig fort.Noe som det aldri bruker å gjøre når det er tentamen-uke.Den positive tingen er at det er ferdig med det og at jeg er fornøyd med innsatsen. Følelsen av at uken gikk fort var nok fordi jeg ble ferdig før kl.12 fra mandag til onsdag.På torsdag og fredag hadde vi fri, noe som var bra! Har noen av dere hatt tentamen? Åssen gikk det for dere? #tentamen #tenåring #blogg #hverdag #skole #sommer #sol #helg #uke

Innlegget ble skrevet 31.05.2014 klokken 23:24

2

Det er helg .Det er fri. Og jeg bare nyter tiden jeg får til å slappe av,før skolen starter igjen.Både musikk, netflix og godis er dratt frem,men jeg kjeder meg.Derfor valgte jeg å ha en spørsmålsrunde,svarer på alt.

 

Innlegget ble skrevet 31.05.2014 klokken 19:47

8

Lenge har jeg tenkt å lage dette korte innlegget.Selv liker jeg å få tilbakemeldinger og kritikk så jeg vet hva folk syns om det jeg gjør, derfor vill jeg stille et spørsmål. Hva syns du om min blogg, hva kan jeg gjøre for å få den litt bedre? Gjelder det bilder ,design, eller rett og slett åssen jeg skriver , bare si det.
 

Innlegget ble skrevet 30.05.2014 klokken 12:35

0

  Baby Lips 

  •  Er en ny leppepomade fra maybelline new york,som noen sier eller nettsiden.Er det den nye generasjonen av leppepomade.Har egentlig aldri likt leppepomade noe særlig, helt til denne leppepomade ble lagd.Eller født som jeg tenkte akkurat nå.Den ser ikke bare bra utenpå, den har søtt navn og gjør leppene mykere.

 The Fooo 

  • Har du følgt med på bloggen min i en periode,lest i en svensk avis,hørt på en svensk radiokanal, bor i Sverige, snakket med en svensk tenåringsjente, lest på Internettet, eller har du vært på Youtube? Da har du antageligvis fått med deg hvem eller hva dette er. For de som ikke vet det , er det en svensk guttegruppe.Som består av 4 stykken , Felix Sandman ,Oscar Enestad,Omar Rudberg og Oscar "OG" Molander. De har ikke bare et bra utseende, de kan danse, synge og bryr seg så utrolig mye om fansen sin "Foooers".De har drivd i over et år, de ble satt sammen og lagde sin første video "kangaroos" med litt hjelp.De ble kontaktet etter at  manageren til JB (tror jeg , eller noen som jobbet for JB ihvertfall) så videoen og spurte om de ville være forbandet til Justin Bieber , når han kom til Sverige i Globen. Etter dette har det bare gått oppover. De har fått flere og flere sanger , og selvfølgelig Foooers, noe som jeg er. Har vært det siden Globen ca. De har også hatt street tour og ordentlig tour i Sverige kalt The Fooo experience. Off The Grid var dems første album ,som ikke ble gitt ut for så lenge siden.

 


  Jeff Dunham og Gabriel Iglesias 

  • er begge to personer som jobber  innen komedie bransjen, forskjellen på dem er at den ene er en amerikansk stand up komiker og den andre er buktaler og komiker. Stand up komikeren er Gabriel J. Iglecias bedre kjent som Gabriel Iglesias eller Fluffy. Buktaleren og komikeren er Jeffery "Jeff" Dunham, du har sikkert hørt om Achmed den døde terroristen, Silence I kill you! Den hyperaktive Peanut, gamle, gretne Walter, Bubba J, Sweet Daddy D, superhelten Melvin, og José, jalapeñoen på en pinne er også kjente figurer som han buktaler med.
 Teen Wolf  

  • er en overnaturlig amerikansk TV-serie. I serien får du følge med på mange tenåringsliv, men spesielt på Scott McCall's liv.Etter at Scott og hans bestevenn roter seg bort  i skogen, og bestevennen blir fersket av sin egen far. Blir Scott helt alene i skogen, trodde han.Helt til en skapning duker opp og biter han. Alt blir snudd opp ned , ingen ting er normalt lenger. Nesten alle han bryr seg om blir dratt inn i denne forvirrende røren med varulver og merklige skapninger som truer hans nærmeste og andre  fremmede . Tyler Posey spiller Scott McCall og er en av få ordentlige kjekke varulver fra tv-serie eller film.

 

Har du blitt avhengig av noe denne uken? 
 

Innlegget ble skrevet 24.05.2014 klokken 15:12

0

Sa jeg skulle komme tilbake, jeg sa det! Nå har leksene startet å minske, men prøvene kommer snart regnende.Denne uken har jeg konsentrert meg om lekser og ikke noe annet. Ikke venner eller bloggen , engang.En av mine gode venner har hatt bursdag, mer en det har ikke skjedd. Skolen har hatt mitt fokus hele uken.I dag fikk jeg vite at Ellen har fått kattunger , og at uken snart er over forstod jeg først når skolen var over. Flaksen kom i 100km i går, når jeg fikk vite at vi har norsk tentamen i hele morgen. Blir noen ferdig kl. 11, får de dra hjem. Personlig liker jeg å bruke tiden så godt som mulig, mens andre kaster den bort. De to siste dagene har jeg blitt helt avhengig av Baby Lips  , som brukes 24/7 . Som en fin avslutting på dagen sitter jeg og leser ,spiser muffins og mango og har med meg Baby Lips  i baklommen. Hva gjør dere? 

Innlegget ble skrevet 22.05.2014 klokken 18:13

0

Hei alle sammen. God kveld. Lekser ,lekser og enda mer lekser, og mindre energi. Det er en bra kombinasjon. Jeg har fult opp og sovner så fort jeg får muligheten. Det er derfor jeg ikke har blogget så mye i det siste. Håer jeg orker og får tid til det til helgen eller noen dager nærmere. Men vi snakkes. //Nico            

Innlegget ble skrevet 19.05.2014 klokken 19:52

0

Jeg har skrevet om dette noen ganger nå , men velger å skrive litt kort om det igjen. Fordi jeg fant t-skjorten fra den dagen og minnene bare fosset inn.Da jeg gikk i 8ende klasse var jeg helt opphengt i et band kalt Green Day.Dette var før jeg fant ut hvem The Fooo var selvfølgelig.Bursdagen min var noen dager før konserten til Green Day var, derfor fikk jeg billetter på bursdagen min. Dro da med meg min bff Ellen, var sykt moro.Hun så til og med gitaristen i All Time Low utenfor!Vi dro veldig tidlig til Oslo, kom hjem veldig sent hjem. Av 20 tusen folk kom vi fremmerst, trodde aldri det skulle skje!. Snakk om en morsom bursdag gave, var virkelig en fantastisk opplevelse! Hva er ditt beste minne fra 2013? Innlegget ble skrevet 13.05.2014 klokken 17:29

0

Skole...lekser....falske folk + mandag. Det er nok den "beste" kombinasjonen noen gang, og det repeterer seg selv om og om igjen. Hver eneste ...mandag! Ikke skal det være nok at det er mandag vi har norsk i de to første timene , og det er ikke mitt favoritt fag akkurat.Nesten ingen av kompisene er på skolen heller, virker som om alle er syke. Klassen min er ordentlig amputert , vi er ca. halv parten av det vi bruker å være. Sorry ,for at jeg klager i dette innlegget. Men må bare få sagt det, alle dager kan ikke være like bra.Og når det både er skole og mandag , er det ikke noen favoritt dag. Ihvertfall ikke i dag, er verken i humør og det regner. Shit happens. Selv om jeg har en litt kjedelig start på dagen med dårlig humør , håper jeg dere har en flott dag. Uansett hvor kjett det er skal jeg prøve å være positiv , have a nice day everyone! 


 

Innlegget ble skrevet 12.05.2014 klokken 10:14

4

Har fått gjort noen få ting i dag da, inkludert å få ordnet pass og tatt piercing. I 8ende klasse fikk jeg min første piercing i nesa, helt siden da har jeg hat så lyst på en i navlen.Vet ikke hvorfor , syns bare det ser så fint ut å ha piercing i navlen.Ventetiden var enderlig over og nå fikk jeg den, eller fikk den ikke betalte selv.Mamma dro med hele gjengen, for å få ordnet pass til sommerferien.Både jeg og lillesøsteren min skal utenlands når sommeren kommer, hun skal til Tyrkia med sin bff. Som sagt skal jeg til Brighton , som er i England.Når jeg fikk vite at vi skulle til Arvika , tok jeg muligheten for å spørre mamma om jeg kunne få ta det i dag. Hun svarte selvfølgelig ja , hvis vi fikk tid. Fordi hun skulle bort, derfor måtte vi kjappe oss litt med å komme hjem. Passene ble fort ferdig , noe som gjorde at tiden strak til til å ta en piercing. Gruet meg egentlig ikke , var bare litt nervøs fordi jeg har nålskrekk. Gjorde det vondt? Nei, egentlig ikke. Trodde det skulle være mye verre en det det var. Helt ærlig gjør det vondere å ta hull i ørene, høres dumt ut. Men det er faktisk sant, av  en rar grunn. 

Har dere noen piercings? Hva skal dere i sommer?  

( Har noen problemer med bilder fra konfirmasjonen , skal prøve å fikse det så fort som mulig)

 


Innlegget ble skrevet 05.05.2014 klokken 17:52

0

Morn..eller det blir vel god kveld! Grunnen til at jeg ikke har fått blogget noe i dag er fordi, jeg har fått besøk og har konfirmasjon om 2 dager. Så dagen har gått til å snakke med mormor og morfar, pluss å hjelpe til med små ting til lørdagen da alt skjer.Altså konfirmasjonen! Kommer til å legge opp noe i morgen , håper dere har hatt en fin dag! //Nico
#sol #sommer #hverdag #familytime #konfirmant #konfirmasjon

Innlegget ble skrevet 01.05.2014 klokken 23:06

2

Innlegget ble skrevet 30.04.2014 klokken 17:42

2

En vanlig dag har det virkelig vært, har ikke skjedd så mye. Hele dagen har bare vært normal og litt kjedelig,jeg våknet,ordnet meg,gikk på skolen,var der ,og gikk hjem. Nå sitter jeg her og blogger om hvordan dagen min har vært....den har vært ganske kjedelig rett og slett. Åssen har deres dag vært? 

For å få tiden til å gå,satte jeg på et musikkprogram på tv'en.Der er det bare klassiske klassikere.I en periode har jeg fått høre av mange at  jeg har dårlig musikksmak og spesiell musikksmak.Er så glad for at folk er forskjellige, for det er mange folk jeg syns ikke kan noe om musikk i det hele tatt.Får en ny bestiz,eller det føles som det hver gang jeg finner en person som liker samme musikk som meg.Hører på egentlig det meste ,men noen av mine mange favoritt sanger kommer fra 60-90 tallet. Musikkprogrammet forsetter sang etter sang, helt til 15 minutter siden , poppet en sang opp. Elsket den så fort artisten George Michael åpnet munnen, på denne videoen er han jammen kjekk. Må bare få sagt det ...den stemmen ...gitaren og sangen, nice! Dumt han ikke er så ung lenger.

                                Anbefales å høre uansett hva du liker.


 

 

Innlegget ble skrevet 29.04.2014 klokken 18:38

0
Vil du høre på en bra sang, da anbefales denne! 

Innlegget ble skrevet 24.04.2014 klokken 18:36

2

Det er ikke hver helg vi drar på en søndagstur, men det vart det jammen i dag. For at vi skulle komme oss noen steder, ble det en biltur. Ikke en liten , men en som varte i 2 timer.Turen gikk til en liten hytte,i Revsand. Hytten blir eid av søsteren til morfar og den har snart tilhørt familien i 40 år, har vokst opp med det stedet kan man si. Vi brukte å dra ditt noen ganger når jeg var veldig liten, har mange gode minner der ! Hadde vi ikke fått forespørsel om å komme til Revsand av noen mormor og morfar ,hadde vi nok vært hjemme hele dagen.Isteden har vi vært ute på landet ved vannet, solt oss, slappet , hatt det moro sammen og sett på utsikten. 

Det er ikke ofte så mange fra den svenske slekten ser hverandre , derfor er det like koselig når vi møttes.Jeg fikk ikke bare en fin dag med mamma, Martina, Bjørn , Mormor , Morfar, Ingela (tante) og Ola (kjæresten til tante). Ble også utrolig mett etter maten og godisen. 

Bruker dere å dra på en søndagstur? //Nico

#solbriller #sommerfugler #hytte #hyttetur #rayban

#helg #søndagstur #steder #biltur #tur #hytte #familien #tilhørt #minner #godeminner #forespørsel #hjemme

#landet #vannet #sjø #soltoss #sol #slappetav #artig #moro #utsikten #svensker #svenskslekt #koselig #findag #vann

#liv #leverlivet #familieminner #natur #varmt #mat #godis #familie #påske #påskehelg #påskegodis #påskemiddag #hyggelig  

 

Innlegget ble skrevet 20.04.2014 klokken 22:56

4

For å vise respekt til de folkene som fortalte historiene,kommer jeg ikke til å nevne noen navn .

                                                                                                                                                                                                                                                 

I går fikk jeg høre noen historier, noen var veldig rørende og andre var  litt mindre spennende. Etter noen personer var ferdig med sin historie kjente jeg at tårene hadde kommet fram, folk bør ikke klage over  livet sitt! Noen folk klager alt for mye ,dessverre er jeg nok en av dem i blandt. Den historien jeg kommer å dele med dere , er sykt rørende.Kanskje ikke når jeg forteller , men hvis dere hadde hørt personen som har opplevd dette hadde dere garantert synes det samme. Denne personen som har fortalt dette er et stort forbildet , det er sykt at han kom seg gjennom dette og fortsatt er her.Personen er sykt sterk ,er ikke mange som hadde greid det han har gått igjennom. Fint sagt,kjenner jeg at jeg blir jævlig irritert på åssen folk og skoler kan være.Her er en av historiene som jeg vil dele med dere, personen som har opplevd dette er en stor inspirasjon! Det er bra gjort at personen har gått videre! Håper de som ødela for han får en dårlig fremtid og spesielt de idiotene som kaller seg "lærere" og de som mobbet ofret. Ja, dette er ekte ! Det er ikke kødd, håper dette er en tankevekker. Noen folk bør starte å oppføre seg og tenke seg om før de gjør noe! 

Alt startet da denne personen fikk sin første venn, altså i første klasse.Personen trodde det gikk an å stole på denne vennen og fortalte mye som ikke hadde blitt sagt til noen andre.Som tiden gikk, fikk vennen litt høyere status enn personen. Noe som gjorde at vennen startet å henge mer med de "populære" , for å beholde statusen startet han å tråkke ned personen."Vennen" fortalte alle hemmelighetene til personen og brukte det personen hadde sagt mot den.Det startet med en skuffelse og gikk over til stygge navn, noe som ledet til mobbing! Da mener jeg stygge navn og mye mer.

Til slutt ble mobbingen så ille at personen var redd for å gå på skolen, det ble bank hverdag på skolen. "Vennen" var ene dagen den som klappet han på skulderen og neste dagen den som slo han, dette gjorde at personen vart livredd mobberen. Mobbingen fortsatte lenge...

Etterhvert fikk personen nok og det gjorde foreldrene også. Foreldrene lagde et møte der de inviterte rektoren, lærere og mobberen (osv.).Og utrolig nok tok denne rektoren mobberen's side.Skolen tok mobberen's side , dette er sykt! Hvis dere hadde hørt det denne personen sa , hadde dere blitt ordentlig forbanna på denne skolen! Det er tragisk at sånne mennesker får lov til å jobbe med mennesker , når de ikke bryr seg i det hele tatt hvis noen blir mobbet ,så de vurderer å ta sitt eget liv!!!!! 

Ønsker jeg kunne få sagt noe til disse folkene som gjorde hverdagen til denne personen til et helvete, det hadde ikke blitt pent! Snilt sagt håper jeg de får en vanskelig fremtid.

Tilbake til historien, på dette møte ble det sagt ting som jeg ikke husker helt. Men det fikk faren til mobbeofre å  bli forbannet og stolen fløy bakover i det han reiste seg. Faren sa irritert "Kom dette politianmelder vi !!" , etter dette ble sagt tok rektoren dems parti.Idiot, det skulle du ha gjort fra dag 1. Rektoren ville ikke at skolen skulle få et dårlig rykte med mobbing.....DA SKULLE DU JO HA HJELPT PERSONEN DA !!! De politianmelde ikke , fordi skolen sa de skulle få ordnet dette. Gjett hva som skjedde? INGENTING! I hele sju år skjedde mobbing og det fortsatte en liten stund etter dette.

Det jeg tror skjedde var at de anmeldte enten skolen og mobberen, eller så ble det bare mobberen fordi det var noe som skjedde så de ikke fikk gjort det mot skolen.Nå er denne mobberen stemplet som ustabil osv.

Ungdomsskolen: Personen gruet seg, men nå hadde den bestemt seg for at den neste personen som kødder får se hva personen kan.Og dette skjedde , det var en som slengte en kommentar om at personen var feit. Bare av denne ene kommentaren svartnet det for personen og det som skjedde husker personen ikke.Det eneste personen husker er at den tok tak i skjorta på den som slengte kommentaren , etter det svartnet det. Etter det husker personen at hånden fortsatt holdt fast i skjorta og hadde hånden klar til å slå , mens læreren prøvde å dra personen unna.

Etter dette skjedde kom alle som hadde mobbet personen og ba om unnskyldning!


                                                                                                                                                                                                                            

Mer en dette husker jeg ikke.Livet til denne personen har blitt veldig bra , det er fylt av noen venner og en kjæreste.Personen hatt vanskelig for å stole på folk ,etter at den såkalte "vennen" dolket personen i ryggen. Det er noe jeg skjønner veldig godt , er ikke moro å bli dolket i ryggen av en "venn" du stoler på. Historien har flere detaljer og er litt lenger ,dette er alt jeg husker. Håper det var en oppvekker ,noen folk bør starte å tenke seg om. Og bry seg om folk! IKKE MOBBE DEM ! //Nico//

Hva syns du om historien ? HAr du opplevd noe slikt? Hva syns du om mobbing? 

 

 

 

 

Innlegget ble skrevet 20.03.2014 klokken 22:36

hits