The difference between your heroes, and mine..

The difference between your heroes and mine, is that they are covered in tattoos and sing....

Ingen kommentarer

min egen lille verden.

Med musikken på ørene sitter jeg i min egen lille verden. Skolen har gått helt okey. I morgen er det fotografering og ikke noe annet spesielt. Sorry for dårlig blogging føler ikke for å gjøre noe.


Ingen kommentarer

Some of my other Swedish idols noticed me on Twitter!

Real happiness er å se at noen av idolene dine har lagt merke til deg via sosiale medier. Idoler det har jeg en hel haug av og de fleste er svenske. Denne gangen var det JTR som la merke til meg via Twitter.....jeg svever på skyene!

Har noen idoler lagt merke til deg (via sosiale medier ) ?

#happiness #glede #happy #Swedishidols #Swedish #sosialemedier #Twitter #Idoler #gutter #JTR #svenske #noticedme


2 kommentarer

Lazy is my middle name.Haha.Dagen min kommer til å bli fylt med lekser og filmtitting, overraskende gleder jeg meg faktisk litt til skolen. Vet ikke helt hvorfor, håper alle dere andre også har hatt en fin helg! Har dere gjort noe spennende denne helgen?

#helg #skole #lekser #filmer #Divergent #dauntless #Four #film #godis #lazy


2 kommentarer

THAT FEELING WHEN SWEDISH BOYS SING.....Omaaagaaahhhd.
Snx1pLdAuws
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#TheFooo #John #JTR #Swedishboys #Svenskegutter #music #musikk #Albin #Moment22
Ingen kommentarer

So much crying just by reading a book : The Fault In Our Stars.

Kjærlighet har ingen grenser verken i bøker,filmer eller virkeligheten.Hjernen har ikke fått jobben til å velge hvem vi faller for,det har hjertet.Eller forfatteren som skriver.

At to ungdommer møttes på en støttegruppe og faller for hverandre kunne ha skjedd.Boken er utrolig realistisk. Tenker du deg om kunne litt av innholdet i boken ,lignet på noe som kan skje i virkeligheten.Så søtt det hadde vært hvis det fantes et par som Hazel og Augustus i virkeligheten  ...Herregud.

Det virker som boken har blitt populær, når den er skrevet har jeg ikke noen oversikt over. Ikke bare i Norge virker det som folk liker den,men store deler av verden også. Om jeg ikke hadde sett traileren til filmen, skulle boken og forfatteren vært to fremmende saker. Under både filmen og boken ble det både latter og tårer ....at det er mulig å gråte så mye av en historie! Boken,for å ikke glemme filmen. Begge anbefales på det sterkeste! 

Innholdet i boken : Hovedpersonen i boken er en 16 år gammel jente ,som fikk kreft som 13 åring.Hun blir tvunget til å gå på en støttegruppe av sine foreldre. Allerede på sitt andre møtte, løper hun inn i en fyr. En fyr hun sent vill glemme,hennes livs kjærlighet ...

Nesten litt rart hvort fort dagene har gått. Det er bare to dager igjen...TO HELE DAGER! Timene går egentlig veldig fort, tror bare jeg skal dø av kjedsomhet.

Har du lest boken ,hva syns du? 

 
Ingen kommentarer

Things to do...

At noe skal skje hele tiden, er vanskelig å få til.Ferie eller ei , det er alltid ting som kommer til å være kjedelige. Selv når du ikke har noe å finne på. Lettere er det å kjede seg, enn å finne på noe.Fantasien min stopper opp og valget blir vanskelig i blant , derfor har jeg noen tips. Tips til dere, som trenger noen ideer.

Ta bilder og blogg - det er både kreativ og moro. Kanskje du tar bilder du får bruk for en annen gang?

Se på : en film ,en serie eller på Youtube - Trenger du litt underholdning, men er for lat for å finne på noe? Da passer det fint å bare slappe av og se på : en film ,en serie eller på Youtube.  

Topp tre serier som anbefales: Breakout kings, Falling skies og Friends.

Topp tre filmer:  Walking tall, 10 Things I hate about you og White house down.

Topp 9 Youtubere du bør ta en titt på: Shane Dawson, Shanna Malcolm , Taylor Oakley ,Troye Sivan  ,Marcus Butler , Connor Franta , Alfie Deyes , Superwoman og Pewdiepie.

Ring en venn - har du en telefon? Bruk den og spør enn venn om dere skal finne på noe , skrekkfilm maraton? Jentekveld/guttekveld? Dra en tur til stranden? Eller ta en tur på kjøpesenteret...osv.

Søsken- De fleste har søsken, finn på noe gøy med dem!

Lag mat - Alle er vel glad i å lage mat? Prøv deg på nye retter enten det er mat eller kaker! Blåbærpai , bringebærpai,brownies, muffins, oreokake , cupcakes og det bare fortsetter!

Kreativ - Dette er en bra måte og jobbe med hjernen, du kan være kreativ på så mange måter. Bare å velge og vrake , lag en scrapbook med gamle eller nye minner, tegn, mal ,ordne neglene, sy ,strikk, lag kort ..og sånn fortsetter  det .

Ny hårfrisyre - Lei av de gamle hårfrisyrene du bruker dag inn og dag ut? Har du litt tid til overs? Like gøy hver gang , man lærer seg en ny hårfrisyre. Kanskje du får bruk for den neste gang du skal bort, hvem vet? 

Hør på musikk og les en bok - Bra kombinasjon , men ikke like artig for alle.

Hva syns du? Har du flere tips, gjerne legg igjen en kommentar.


(bildet er tatt fra tumblr)


 

 

 


2 kommentarer

Verdens største fly.

Det blir kalt verdens største fly for en grunn, det var gigantisk.Trodde ærlig talt at det skulle være mindre folk, var mange flere en forventet.Gravd dypt etter informasjon om flyet ,er noe jeg ikke har gjort. Noe jeg fikk høre var at flyet er mellom 80-88 meter langt og at det var første gangen det var i Norge. Egentlig er jeg ikke så veldig flyinteressert , men dagen var ganske artig! 

Har sommerferien startet for dere? 
2 kommentarer

Nydelig natur.

Andre året på ungdomsskolen er snart over og det siste starter snart. Året har gått så fort, kan ikke vente med å bli ferdig med siste året. Skal bli artig å se hvor det neste steget fører og hvilken skole jeg ender opp på. Mange har tenkt å studere VG i Norge, noe jeg egentlig ikke har så lyst til. Har virkelig lyst å studere i utlandet, så får jeg muligheten tar jeg den. Det er en drøm,jeg har hatt lenge.Får man til å løse noen problemer og komme inn på en skole , kommer sikkert dette til å funke greit.Får jeg håpe. Læreren min hadde ordnet det slik ,at det ble avslutning og overnatting ved en sjø. I går møtte vi derfor opp på skolen  og syklet til stedet. På grunn av en amputert klasse ,ble vi ikke så mange elever.Overnattingen og avslutningen vart  vellykket! Været var fint , hvis man ignorerer at det blåste og var kaldt.Hele gjengen satt med dyner og tepper,selv om solen var fremme. Utover dagen kom foreldrene for å spise sammen med oss og dro hjem senere på kvelden.For min del og noen venner ble kvelden fylt med latter,mye godis og kortspill.De andre var ute og hadde det gøy ,mens vi satt inne i campingvognen hele kvelden og spilte kort.

Har dere vært med på en overnatting med klassen, eller gjort noe annet moro? 

 

 


4 kommentarer

Cinema and strawberries.


2 kommentarer

Maybe 'okay' will be our 'always' .

En film....så mange følelser. Traileren hadde rett, du kommer til å både le og gråte. Gjennom de første tenårene til nå , har jeg vært ubeskrivelige mange ganger på kino.Med venner og familiemedlemmer. Når jeg har sett filmer , har  jeg nok felt noen tårer ganske ofte.  Tårene ble gjort til en elv i går kveld.Helt sikker på at jeg laget Niagarafossen på kinoen.Den ene scenene kunne gjøre at du gråter ,den andre kunne få deg til å le. Filmen var en berg og dalbane av følelser. Angrer bare litt på at jeg ikke tok med med flere servietter, for du kommer garantert til å gråte under filmen. Eller i mitt tilfelle, gråter du under hele filmen. 

Filmen handler om en jente som  er 16 år gammel ,men fikk kreft da hun var 13 år . Hun blir nesten tvunget  til å gå til en støttegruppe av foreldrene og legen sin. På sitt andre møte , løper hun inn i en fyr. En fyr hun sent vil glemme. Hennes livs kjærlighet....

Hva syns du om filmen? 


2 kommentarer

Kommer alltid til å være her for deg .....Gratulerer med dagen!

Hyggelig ,morsomt og koselig er tre ord som beskriver denne konfirmasjonen, veldig godt.Helt uventet traff jeg en gammel venn, som også var invitert til konfirmasjonen. Flere år har gått siden jeg så henne sist, kontakt har vi hatt via Facebook uansett. Selv om årene har gått, hadde vi veldig mye å snakke om. Både hva vi har tenkt å søke på etter siste året på ungdomsskolen,jente ting,turer og boyband (osv.).Ikke bare går jeg godt overens med henne, men også søsteren hennes. Veldig hyggelige og jordnære folk! Konfirmanten denne gangen var min kjære kusine Kaja, Onkel hennes giftet seg med mamma, så vi er ikke biologiske kusiner. Men hun er en kusine jeg aldri fikk før Bjørn traff mamma.Hun er et fantastisk menneske.Hun er omtenksom, hjelpsom,tålmodig, hyggelig og bryr seg om andre .Ska du finne en bedre person ,må du lete lenge! Konfirmasjonene var fylt av herlige mennesker og en fantastisk konfirmant. Hun er nå endelig ferdig med dette hun også.

Hvis du leser dette Kaja :"Takk for at du er en fantastisk kusine og venn , ønsker deg alt god i livet. Glad i deg." 


Hva har du gjort i dag? 


#Konfirmasjoner #konfirmasjon #artig #hyggelig #morsomt #koselig #gammelvenn #venn #venner #gøy #søsteren #hyggelige #jordnære #Konfirmanten #kusine #biologisk #onkel #mamma #kusiner #fantastiskmenneske #omtenksom #hjelpsom #tålmodig #bryrseg #herligemennesker #game #ps4 #blogg #hverdag #mat #godis #foto #fun #familytime #family #familie #varmt #fintvær #sol #sommer #kjole #bunad #dress #helg 


11 kommentarer

But first, let me take a selfie.


2 kommentarer

Der satt den....ny piercing!

Har fått gjort noen få ting i dag da, inkludert å få ordnet pass og tatt piercing. I 8ende klasse fikk jeg min første piercing i nesa, helt siden da har jeg hat så lyst på en i navlen.Vet ikke hvorfor , syns bare det ser så fint ut å ha piercing i navlen.Ventetiden var enderlig over og nå fikk jeg den, eller fikk den ikke betalte selv.Mamma dro med hele gjengen, for å få ordnet pass til sommerferien.Både jeg og lillesøsteren min skal utenlands når sommeren kommer, hun skal til Tyrkia med sin bff. Som sagt skal jeg til Brighton , som er i England.Når jeg fikk vite at vi skulle til Arvika , tok jeg muligheten for å spørre mamma om jeg kunne få ta det i dag. Hun svarte selvfølgelig ja , hvis vi fikk tid. Fordi hun skulle bort, derfor måtte vi kjappe oss litt med å komme hjem. Passene ble fort ferdig , noe som gjorde at tiden strak til til å ta en piercing. Gruet meg egentlig ikke , var bare litt nervøs fordi jeg har nålskrekk. Gjorde det vondt? Nei, egentlig ikke. Trodde det skulle være mye verre en det det var. Helt ærlig gjør det vondere å ta hull i ørene, høres dumt ut. Men det er faktisk sant, av  en rar grunn. 

Har dere noen piercings? Hva skal dere i sommer?  

( Har noen problemer med bilder fra konfirmasjonen , skal prøve å fikse det så fort som mulig)

 4 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits